Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını trafik kazasında görmek

Rüyada arkadaşını trafik kazasında görmek

Rüyada arkadaşını trafik kazasında görmek yeni malların alınacağına, iflas edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, Allah’a dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını trafik kazasında gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını trafik kazasında görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kendisine ev alacağına, insanların hayır dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının trafik kazası görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının trafik kazasında öldüğünü görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazasında arkadaşının öldüğünü görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, bekarlar için evlenmeye, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında kan görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazası duymak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments