Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tosun sürüsü görmek

Rüyada tosun sürüsü görmek

Rüyada tosun sürüsü görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine yorulur.

Rüyada tosun sürüsü gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada tosun sürüsü görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, devlete hizmet etmeye, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz tosun görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı tosun görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın tosun görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tosun görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Rüyada tosun sevmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tosun kovaladığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tosun kesmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments