Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tosun görmek

Rüyada büyük tosun görmek

Rüyada büyük tosun görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tosun gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Rüyada büyük tosun görmek az çalışarak çok gezeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tosuna binmek bazı başka desteklere kavuşacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada tosunun kovaladığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek ve tosun görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

Rüyada siyah tosun kesmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada tosun kovalamak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz tosun görmek güzel davetler alacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada tosun eti görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments