Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tosun sevmek

Rüyada tosun sevmek

Rüyada tosun sevmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, evliliğinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tosun sevmek gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada tosun sevmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, elinin darlık görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tosun görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, rızkın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz tosun görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tosun kesmek rızkının genişleyeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada tosun kovalaması görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tosun tarafından kovalanmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada inek ve tosun görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tosun kesildiğini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments