Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununun kaçırıldığını görmek

Rüyada torununun kaçırıldığını görmek

Rüyada torununun kaçırıldığını görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sermaye elde edeceğine, yeteneklerini geliştirmeye, ardından yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada torununun kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Rüyada torununun kaçırıldığını görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine alamet eder.

Rüyada torununu görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada torun öpmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada amca torunu görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hala torunu görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, ruhunun şifa bulacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kızını ve torununu görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada torununun ağladığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada torun olduğunu görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments