Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torun öpmek

Rüyada torun öpmek

Rüyada torun öpmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, gelişeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada torun öpmek gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada torun öpmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada torununu öpmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada olmamış torun görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine inanılır.

Rüyada erkek torunun olduğunu görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torun yıkamak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kendini yiyip bitireceğine, şöhret ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada erkek torun olduğunu görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, büyük emekler vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada torun görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada amca torunu görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments