Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torun olduğunu görmek

Rüyada torun olduğunu görmek

Rüyada torun olduğunu görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada torun olduğunu gördüyseniz:

  • Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek.

Rüyada torununun öldüğünü görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada torunu olduğunu görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işinde terfi edeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada torun yıkamak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok güzel işlere gireceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek kendi işinin sahibi olunacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada torunumu görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek torunu olduğunu görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz torun görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başbakanın torununu görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments