Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununu görmek

Rüyada torununu görmek

Rüyada torununu görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, zor günlerin geride kalacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada torununu gördüyseniz:

  • Zevk için harcama yapmanız, bazı şeyler satın almanız olasıdır.

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet eder.

Rüyada torununu kaybolduğunu görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada torunu olduğunu görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada torununu kaybetmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına tabir olunur.

Rüyada torununu öldüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada torun öpmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, markasını duyuracağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada torununu hasta görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, gelirinin de artmayacağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek torunun olduğunu görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, şükredeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments