Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın torununu görmek

Rüyada başbakanın torununu görmek

Rüyada başbakanın torununu görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın torununu gördüyseniz:

  • Harekete geçerek yüklerin veya baskıların sizi yıldıramayacağını herkese gösterebilirsiniz.

Rüyada başbakanın torununu görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada torununun düştüğünü görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalet eder.

Rüyada teyze torunu görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Rüyada torununu öpmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada torununu emzirmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada yeni doğan torun görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek torun görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada torunlarını görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments