Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununu kaybetmek

Rüyada torununu kaybetmek

Rüyada torununu kaybetmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, mal sahibi olacağına, variyet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada torununu kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler istediğiniz veya beklediğiniz şekilde olmayabilir.

Rüyada torun kaybetmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada torununu kaybetmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, bazı konularda önayak olunacağına işarettir.

Rüyada torunumu kaybetmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hatalarını fark edeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada torunu kaybetmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyze torunu görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada torununun ağladığını görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, kazancının ilk önce azalacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada torununun kaybolduğunu görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Rüyada torun sahibi olmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments