Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torun sahibi olmak

Rüyada torun sahibi olmak

Rüyada torun sahibi olmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çocuk sahibi olunacağına, bebek sahibi olunacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, verdiği sözleri tutacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada torun sahibi olmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Rüyada torun sahibi olmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, rahatının yerinde olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada torununu emzirmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek torunu olduğunu görmek hasta ve üzgün olacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret eder.

Rüyada torun yıkamak ayaklandıracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kendi torununu görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş erkek torun görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş torun görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada erkek torun görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments