Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununu sevmek

Rüyada torununu sevmek

Rüyada torununu sevmek onu kendisinden daha çok seveceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada torununu sevmek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada erkek torun sevmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada torununu sevmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada torun sevmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada olmamış torun görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada torun kaybolduğunu görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada amca torunu görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada torununu kaybetmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işarettir.

Rüyada torununu dövmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments