Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi torununu görmek

Rüyada kendi torununu görmek

Rüyada kendi torununu görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, köşeye sıkıştıracağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi torununu gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Rüyada torun kaybolduğunu görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torun sevmek hayal kırıklığına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada torununun kaybolduğunu görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, planların tutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada torununun evlendiğini görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, variyet sahibi olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada torun olduğunu görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Rüyada torununu kaybetmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Rüyada torunlarını görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet eder.

Rüyada torununu sevmek gelirinin çoğalacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments