Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dede torunu görmek

Rüyada dede torunu görmek

Rüyada dede torunu görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Rüyada dede torunu gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada dede torunu görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, dertlerine derman arayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada torun dövmek hayat düzeninin alt üst olacağına, şükrederek yaşayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın torununu görmek her istediğini elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada torununun evlendiğini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torununu kaybolduğunu görmek kişinin fakirleşeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada torununu emzirdiğini görmek çok büyük paralar kazanacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyze torunu görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, işlerinde başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek torun görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kısmetinin kapanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments