Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununu dövmek

Rüyada torununu dövmek

Rüyada torununu dövmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada torununu dövmek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada torununu dövmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada torun dövmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada torununu emzirmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, erken evlilik yapacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet eder.

Rüyada torunlarını görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına tabir olunur.

Rüyada torununu ağlarken görmek bol dua edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan torun görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada torununu görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada torun kaybetmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments