Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torunlarını görmek

Rüyada torunlarını görmek

Rüyada torunlarını görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada torunlarını gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek başarılarının artacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada torununun evlendiğini görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torun kaybolduğunu görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada torununu öpmek işinde verimsiz olacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek torunu olduğunu görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada dede torunu görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, variyet sahibi olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada teyze torunu görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada torun kaybetmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments