Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununu gelinlikle görmek

Rüyada torununu gelinlikle görmek

Rüyada torununu gelinlikle görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Rüyada torununu gelinlikle gördüyseniz:

  • İletişim esnasında duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Rüyada torununu gelinlikle görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada torun kaybetmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada doğmamış torun görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş erkek torun görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada torun dövmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunsuz geçeceğine işaret eder.

Rüyada torunu kaybetmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi torununu görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada torununu öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments