Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torun görmek

Rüyada torun görmek

Rüyada torun görmek nasibin bollaşacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada torun gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada dayımın torununu görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada torununu kaybolduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada torununu görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada torunumu ölmüş görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine yorulur.

Rüyada hala torunu görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek torun olduğunu görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işarettir.

Rüyada torunlarını görmek her geçen gün başarıların artacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet eder.

Rüyada dede torunu görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments