Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torununu öpmek

Rüyada torununu öpmek

Rüyada torununu öpmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada torununu öpmek gördüyseniz:

  • Eğitim başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada torun öpmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada torununu öpmek saygınlık elde edeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işarettir.

Rüyada erkek torunun olduğunu görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada torunu olduğunu görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada torununu kaybolduğunu görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek torun olduğunu görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada olmayan torununu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada torununun evlendiğini görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments