Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada törende olmak

Rüyada törende olmak

Rüyada törende olmak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada törende olmak gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Rüyada vaftiz töreni görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada nikah törenine gitmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada asker töreni görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, gözyaşının dineceğine, harama göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada nikah töreninde bulunmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, verimli olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada törende bulunmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz töreni görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret eder.

Rüyada törende ödül almak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada askeri tören görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments