Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker töreni görmek

Rüyada asker töreni görmek

Rüyada asker töreni görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada asker töreni gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Rüyada asker yemin töreni görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada asker töreni görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet eder.

Rüyada cenaze töreni görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tören izlemek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, helal rızka sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bayram töreni görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada ödül törenine katılmak iftiraya uğrayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada resmi tören görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada nişan töreni görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments