Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torbayla elma görmek

Rüyada torbayla elma görmek

Rüyada torbayla elma görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sorunlarının da son bulacağına, spora başlayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, zahmetinin çoğalacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada torbayla elma gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Rüyada torbayla elma görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bir torba ekmek görmek kimseden korkmayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada mavi torba görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada bir torba dolusu para görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum torbası taşımak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına alamet eder.

Rüyada kum torbası görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, gönlünce harcama yapmasına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Rüyada torbada pirinç görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı torbaya koymak ailesi ile mutlu olacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments