Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum torbası görmek

Rüyada kum torbası görmek

Rüyada kum torbası görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kum torbası gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Rüyada kum torbası görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, makamının sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kum torbası taşımak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada boş torba görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, ekmeğine leke süreceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir torba para görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada torba kömür görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi torba görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kişinin yasa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada torbada pirinç görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada torba içinde para görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments