Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torbayla altın görmek

Rüyada torbayla altın görmek

Rüyada torbayla altın görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada torbayla altın gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada bir torba altın görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada altın torbası görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada torba torba altın görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işarettir.

Rüyada torba içinde altın görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işarettir.

Rüyada torbayla altın görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, çocuk sahibi olunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada torba dolusu altın görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada mavi torba görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada torbaya su doldurmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments