Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık topuklu ayakkabı görmek

Rüyada kırık topuklu ayakkabı görmek

Rüyada kırık topuklu ayakkabı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada kırık ayakkabı topuğu görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kırık topuklu ayakkabı görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, geçiminin güçleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık topuk görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri topuklu ayakkabı görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek kendisini kazanmaya odaklayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments