Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak altından patates çıkarmak

Rüyada toprak altından patates çıkarmak

Rüyada toprak altından patates çıkarmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, işinden geri kalacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada toprak altından patates çıkarmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Rüyada toprak altından patates çıkarmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, bir fitne çıkarmaya delalet eder.

Rüyada patatesi topraktan çıkarmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada toprakta patates çıkarmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada topraktan patates çıkarmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada patates topraktan çıkarmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına alamet eder.

Rüyada toprak altında patates görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan altın yüzük çıkarmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada toprağın altından para çıkarmak dertlerin sonlanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments