Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan kestane çıkarmak

Rüyada topraktan kestane çıkarmak

Rüyada topraktan kestane çıkarmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, her zaman şükür içinde olacağına, arzuların yerine geleceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada topraktan kestane çıkarmak gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Rüyada topraktan kestane çıkarmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan kestane toplamak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri kestane görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, mutluluğundan olacağına delalettir.

Rüyada çiğ kestane görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış kestane yemek istenen herşeye kavuşulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada haşlanmış kestane görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada birine kestane vermek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada pişmiş kestane görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments