Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış kestane görmek

Rüyada haşlanmış kestane görmek

Rüyada haşlanmış kestane görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış kestane gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Rüyada haşlanmış kestane yemek hayalkırıklığı duyacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada haşlanmış kestane görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kestane şekeri görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz kestanesi görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada deniz kestanesi yemek ticaretinin ilerleyeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada at kestanesi toplamak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, herkesin önünde olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye kestane vermek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada soyulmuş kestane görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments