Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük çıkartmak

Rüyada altın yüzük çıkartmak

Rüyada altın yüzük çıkartmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın yüzük çıkartmak gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Rüyada altın yüzük çıkardığını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kazancın düşeceğine yorulur.

Rüyada altın yüzük çıkartmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yüzüğünü çıkardığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işarettir.

Rüyada nişan yüzüğünü çıkardığını görmek hayal kırıklığına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü çıkartmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada parmaktan yüzük çıkartmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük çıkardığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü çıkartmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments