Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprakta karpuz görmek

Rüyada toprakta karpuz görmek

Rüyada toprakta karpuz görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada toprakta karpuz gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada toprakta karpuz görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan karpuz çıkarmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, aradığı kişiyi bulacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kel karpuz görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalettir.

Rüyada karpuz arabası görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karpuzu dalında görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına alamet eder.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işarettir.

Rüyada mevsiminde karpuz görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına delalettir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments