Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuzu dalında görmek

Rüyada karpuzu dalında görmek

Rüyada karpuzu dalında görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, mülkiyetinin de artacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada karpuzu dalında gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada karpuzu dalında görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada dalından karpuz koparmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, birikim yapacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalettir.

Rüyada dalında karpuz görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada karpuz sattığını görmek büyük başarı kazanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada kelek karpuz yemek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sarı karpuz görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tarlada karpuz görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz tarlası sulamak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments