Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını giymek

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını giymek

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını giymek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada babanın ayakkabısını giymek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının ayakkabısını giymek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, müjdeli haberle geleceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını giymek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada babanın ayakkabısını görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, günah işlemekten korunacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babaya ayakkabı almak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments