Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, dertleri biteceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet eder.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı aldığını görmek ticarette yol katedeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı aldığını görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ayakkabı aldığını görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada altı delik ayakkabı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Rüyada altı yırtık ayakkabı görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sevinileceğine işarettir.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments