Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek üzüntülerinin son bulacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka kadınla aldatılmak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, mirasa alamet eder.

Rüyada başka birinin aldatıldığını görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin ev aldığını görmek günlerini bunun için harcayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada başka birinin eşini aldattığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments