Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı aldığını görmek

Rüyada ayakkabı aldığını görmek

Rüyada ayakkabı aldığını görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız kişilerle ilişkinizde veya evinizi ilgilendiren konularda daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, planların aksayacağına rivayet eder.

Rüyada altı delik ayakkabı görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada birinin yeni ayakkabı aldığını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kötü gününden de geri duracağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine inanılır.

Rüyada altı yırtık ayakkabı görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı aldığını görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine ayakkabı aldığını görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı altı görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments