Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ayakkabı aldığını görmek

Rüyada beyaz ayakkabı aldığını görmek

Rüyada beyaz ayakkabı aldığını görmek girişimlerde bulunacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri hızlanıyor.

Rüyada beyaz ayakkabı aldığını görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı altı görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet eder.

Rüyada eşinin ayakkabı aldığını görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalettir.

Rüyada altı yırtık ayakkabı görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yeni ayakkabı aldığını görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sıkıntı yükleneceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı hediye aldığını görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments