Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üstüne toprak atmak

Rüyada ölünün üstüne toprak atmak

Rüyada ölünün üstüne toprak atmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne toprak atmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada ölü üstüne toprak atmak yeniden can bulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne toprak atmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstüne toprak atmak rahata ereceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada üstüne toprak atmak çok büyük mutluluk duyacağına, yüksek moralli olacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstüne toprak atmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada ölüye toprak atmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün üzerine toprak atmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzüne toprak atmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments