Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete kakasını yapmak

Rüyada tuvalete kakasını yapmak

Rüyada tuvalete kakasını yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, mallarının eksileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete kakasını yapmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla karşılaşmak veya iletişim kurmak hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Rüyada tuvalete kakasını yapmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, sürekli tartışacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete kaka yapmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka yapmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete kaka temizlemek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka yapan birini görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaka ve tuvalet görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayırlı kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments