Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya kaka yapmak

Rüyada suya kaka yapmak

Rüyada suya kaka yapmak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada suya kaka yapmak gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Rüyada suya kaka yapmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada suyun içine kaka yapmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına tabir olunur.

Rüyada toplum içinde kaka yapmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada doğum yaparken kaka yapmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada poşete kaka yapmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere kaka yapmak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak başarıların artacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada zorla kaka yapmak başarının düşeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments