Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını taşımak

Rüyada babasını taşımak

Rüyada babasını taşımak birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına işaret eder.

Rüyada babasını taşımak gördüyseniz:

  • Elinizdeki olanakları kullanarak kendinize daha bir güvende olmanızı sağlayacak çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada babasını taşımak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı sırtında taşımak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı sırtta taşımak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada babayı kucağında taşımak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada babayı taşımak aynı zamanda da korunup kollanacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak tartışmaların sonlandırılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada babayı sırtında taşımak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, maceralara atılacağına inanılır.

Rüyada babayı kucakta taşımak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments