Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı kucakta taşımak

Rüyada babayı kucakta taşımak

Rüyada babayı kucakta taşımak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hataların telafi edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada babayı kucakta taşımak gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Rüyada babayı kucakta taşımak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada kucakta odun taşımak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kucakta taşımak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini kucakta taşımak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kucakta taşımak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi kucakta taşımak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucakta birini taşımak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada bebeği kucakta taşımak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments