Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını sırtında taşımak

Rüyada başkasını sırtında taşımak

Rüyada başkasını sırtında taşımak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, her zaman haklının yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Rüyada annemi sırtımda taşımak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorganı sırtında taşımak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına inanılır.

Rüyada babayı sırtında taşımak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada sırtta birini taşımak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada ölen birini sırtında taşımak dileklerinin kabul olacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında köpek taşımak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında yük taşımak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments