Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını sıkıntılı görmek

Rüyada babasını sıkıntılı görmek

Rüyada babasını sıkıntılı görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, sorunların gittikçe artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada babasını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı sıkıntılı görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada babasını sıkıntılı görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, işsiz kalmaya delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı sıkıntılı görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sıkıntılı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments