Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafo patlaması görmek

Rüyada trafo patlaması görmek

Rüyada trafo patlaması görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, şifa göreceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, müjdeli bir haber alacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada trafo patlaması gördüyseniz:

  • Yaşam standardınızı yükseltmenize veya geleceğinizle ilgili olumlu adımlar atmanıza faydası olabilecek kişilerle konuşabilirsiniz.

Rüyada trafo patlaması görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafo direği görmek elde edilen nasibin artacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik trafosu görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada trafo görmek zafer elde edileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mutlu bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada freni patlamış araba görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet eder.

Rüyada silah patlaması duymak geçim derdinden kurtulacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments