Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlek patlaması görmek

Rüyada tekerlek patlaması görmek

Rüyada tekerlek patlaması görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, daha güçlü hale geleceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, onun her zaman başında olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalet eder.

Rüyada tekerlek patlaması gördüyseniz:

  • Maddi ihtiyaçlarınıza göre bir değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada patlamış tekerlek görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlek patlaması görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Rüyada tekerlek izi görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret eder.

Rüyada bisiklet tekerleği görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak çok üst mevkilere yükseleceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kısmetsizlik yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada babasını tekerlekli sandalyede görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Rüyada tekerlek takmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments