Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlayan ev görmek

Rüyada patlayan ev görmek

Rüyada patlayan ev görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada patlayan ev gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Rüyada ev patlaması görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlayan ev görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlamış mermi görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada düdüklü tencere patlaması görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, adını işiyle duyuracağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada trafo patlaması görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada maytap patlatmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kötü olayların meydana geleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada füze patlaması görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sorumlulukların azalacağına yorulur.

Rüyada dari patlatmak iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments