Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tomurcuk gül koparmak

Rüyada tomurcuk gül koparmak

Rüyada tomurcuk gül koparmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tomurcuk gül koparmak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada tomurcuk pembe gül görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tomurcuk gül almak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada tomurcuk gül görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, gözünün yaşını sileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada pembe tomurcuk gül görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada tomurcuk gül koparmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kendisini işine vereceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına alamet eder.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı tomurcuk gül görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments