Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tomurcuk gül görmek

Rüyada tomurcuk gül görmek

Rüyada tomurcuk gül görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, daima zinde ve genç kalacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tomurcuk gül gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişiyi kolayca etkinize alabilirsiniz.

Rüyada beyaz tomurcuk gül görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tomurcuk pembe gül görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tomurcuk gül almak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada tomurcuk gül koparmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada pembe tomurcuk gül görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı tomurcuk gül görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, fırsatların elden kaçacağına, mutluluğunun daim olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments