Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tomurcuk gül almak

Rüyada tomurcuk gül almak

Rüyada tomurcuk gül almak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, para ve zaman ayıracağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada tomurcuk gül almak gördüyseniz:

  • Bir toplantı ya da kutlama aşk hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada tomurcuk gül almak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı tomurcuk gül görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tomurcuk gül görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül almak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe tomurcuk gül görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek malında zulüm meydana gelmesine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül tomurcuğu görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments