Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe tomurcuk gül görmek

Rüyada pembe tomurcuk gül görmek

Rüyada pembe tomurcuk gül görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada pembe tomurcuk gül gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Rüyada tomurcuk pembe gül görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, riske atılacağına tabir olunur.

Rüyada pembe tomurcuk gül görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül almak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine yorulur.

Rüyada gül tomurcuğu görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yokluğun biteceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Rüyada tomurcuk gül görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tomurcuk gül görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, günahlara yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments